Verkkokaupan toimitusehdot
Voimassa 4.1.2017 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

www.nettikatariina.fi verkkokaupan tuotteita myy Käsityöliike Katariina Y- tunnus: 2693024-9 . Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta ww.nettikatariina.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen ja tilauksen toimittaminen edellyttää sähköpostiosoitteen, sekä VOIMASSA OLEVAN PUHELINNUMERON ILMOITTAMISTA tilauksen yhteydessä. Kaikki tilaukset toimitetaan sähköpostilla lähetettyä ennakkkomaksua vastaan. Tuotteiden toimitus tapahtuu, kun suoritus näkyy tilillämme.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:
o viitenumeron
o pankkitilinumeromme
o laskun loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksutavat

Sähköpostilla lähetetty ennakkomaksu.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. EU-alueelle toimitamme tilauksen lentorahtina. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan www.nettikatariina.fi etusivun "Ajankohtaista"- osassa.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät toimitus- ja pakkauskulut.. Toimitamme tilaukset postitse, matkahuollon kautta tai Ärräpakettina. Kaikissa tapauksissa saat tekstiviestin toimituksen saapumisesta. Mikäli toimitus halutaan "särkyvää" -pakettina, lisätään toimituskuluihin erilliskäsiteltävän paketin maksu postin voimassaolevien hintojen mukaan. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta http://
www.posti.fi/ ja www.r-kioski.fi/palvelut/posti-ja-pakettipalvelut/

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
o asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
o pankkitilinumerosi
o sekä kopio www.nettikatariina.fi tilausvahvistuksesta
Palautusosoite:
Käsityöliike Katariina
Isokatu 11
67100 KOKKOLA

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.
Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta:
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@nettikatariina.fi tai postitse:
Käsityöliike Katariina
Isokatu 11
67100 KOKKOLA

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut matkalla, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin, matkahuoltoon tai Ärräpaketista lähimpään R-Kioskiin.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Käsityöliike Katariina käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.